LA NOSTRA LLISTA

MARINA LLOBERA VICENS

35 anys, llicenciada en Filosofia i professora de secundària. Ha estat regidora i portaveu del nostre grup municipal els darrers quatre anys. Considera la seva feina —treballar amb adolescents i potenciar el seu esperit crític— un repte i un privilegi, que li encanta. Li agraden els mercadets de llibres i roba de segona mà i intentar arreglar les coses quan s’espenyen. Odia haver de fer tràmits telefònics en què t’atén una màquina i no tolera les desigualtats i les injustícies, per això des de fa anys està involucrada en espais o lluites des de les quals intenta canviar les coses: en defensa de l’educació pública, en moviments feministes, en política municipal…

 

RAFEL MORRO AGUILAR

27 anys, llicenciat en Història i format en el camp de l’arxivística amb un Màster de la Universidad de Sevilla. Actualment fa feina a la restauració. Li agrada la novel.la la negra i policíaca, el cinema independent, el rock, el folk i el senderisme. No suporta el tarannà consumista de la nostra societat i voldria que el poble s’unís per lluitar pels seus drets, trencar amb el patriarcat i aconseguir una societat justa i igualitària.

 

PERE JOSEP COLL TORRENDELL

36 anys, llicenciat en Història i carter. Ha estat regidor del nostre grup municipal els darrers quatre anys. Li agrada sortir a córrer, pescar, el ciclisme i és seguidor de l’Atlètic Balears. També gaudeix llegint sobre la vessant popular de l’esport, sobre política i escoltant tot tipus de música: des de Mozart a Metallica passant per Vetusta Morla. No tolera el feixisme.

 

TONINA AMER CIFRE

35 anys, llicenciada en Química i actualment treballadora en una consultora ambiental. Enamorada dels animals i de la vida a l’estiu, espera la tardor per gaudir de la seva gran passió: els bolets. Li agraden els llibres i el cinema d’intriga psicològica i el rock dels anys 80 i 90. Valora per damunt de tot la sinceritat i la senzillesa. No suporta esperar que passin les coses i, evidentment, no li agrada l’hivern.

 

TOMEU SALES GELABERT

39 anys, llicenciat en Filosofia, és professor de Filosofia moral i política a la Universitat de les Illes Balears. Nascut a Muro al 1980, viu a Pollença des de fa més de 10 anys on comparteix la seva vida amb la seva parella i els seus dos fills. Les seves passions són llegir, passejar, conèixer noves cultures i intercanviar punts de vista sobre el moment històric que ens ha tocat viure, sobre el passat i sobre el que vindrà. Està convençut de la necessitat de compromís per a aconseguir una societat més justa, més igualitària i orgullosa de la seva llengua i la seva cultura oberta al món i mirant al futur.

 

ANTÒNIA CERDÀ FIOL

35 anys, llicenciada en Filosofia, amb un Màster en Evolució i cognició humana i Doctora en Filosofia per la UIB amb una tesi sobre les dimensions socials del treball. Actualment és professora interina de secundària. Es considera, per sobre de tot, mare, lectora, feminista i una convençuda que la transformació social i política és possible. El seu dia ideal és aquell en què pot fer una llarga caminada gaudint de la natura en bona companyia i acabar el dia sopant de raïm amb formatge i una copa de vi. No li agraden les olives, ni la incipient pèrdua de drets i llibertats en la qual estam immersos.

 

GUILLEM BARCELÓ RAMIS

46 anys, llicenciat en Història i professor de secundària. Fa 7 anys que viu a Pollença i des que va arribar està vinculat a Alternativa. Va ser un dels porta- veus de l’Assemblea de Docents durant el conflicte educatiu i des de jove ha estat vinculat en diferents lluites polítiques i culturals. Li agrada el rock and roll i tocar guitarres i harmòniques. La seva debilitat? Comprar música. Acostuma a cuinar sense recepta i es declara incompetent amb les postres.

 

BARTOMEU SERRA SEGUÍ

34 anys, graduat en Magisteri d’Educació Primària amb una menció i té un màster en Audició i Llenguatge. Actualment és mestre d’AL. Li agrada córrer, el barranquisme i el senderisme i gaudeix veient un bon partit de futbol i una bona carrera ciclista. Escolta sobretot música punk i metal, i li encanta viatjar, cuinar risotto i passar temps amb la seva parella i el seu fill. Es considera una persona capaç de riure’s amb tot i de tot; d’ell el primer. Detesta deixar les coses a mig fer; el que comença ho acaba.

 

XESCA TORANDELL TORRES

35 anys, mestra d’Educació Infantil, fa feina a una escoleta municipal. Li encanta la seva feina, llegir, anar d’excursió, gaudir de la platja, fer washi i exercir de mare. No li agraden els “callos” i encara menys la falsedat. No pot aguantar les injustícies socials.

 

ONA KRAWIETZ VILLAR

24 anys, està acabant els estudis de psicologia, treballa actualment de recepcionista. És vegetariana, li encanta anar a pegar un capfico a Cala Carbó i, quan és fora, enyora molt les Quelitas. No aguanta cap «bona» cançó de reaggeton.