L’oposició duu davant els tribunals la situació de l’aparcament de Formentor

Junts Avançam, Alternativa per Pollença i Unides Podem Pollença, presenten un recurs contenciós administratiu per aclarir la situació de l’aparcament de Formentor.

Els tres grups de l’oposició consideren que és el moment que la justícia analitzi l’actuació administrativa de l’Ajuntament. El detonant: mesos d’inacció i la denegació d’una moció que pretenia que la Corporació assumís l’explotació de l’aparcament de Formentor.

El passat dilluns, els grups municipals de l’oposició (Junts Avançam, Alternativa per Pollença, i Unides Podem) varen interposar un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat num. 2 de Palma, contra l’acord del ple de l’Ajuntament de Pollença de dia 29 de setembre que desestimava una moció conjunta que pretenia:

  1. L’immediat cessament de de l’explotació, sense títol habilitant, de dit aparcament per l’empresa IMMOBILIARIA FORMENTOR SAU.
  • Que la Intervenció municipal, demani quanta documentació  i informes tècnics, econòmics i jurídics que estimi pertinents, i dictamini sobre els ingressos obtinguts per l’empresa explotadora dels aparcaments des del passat 18/06/2021 fins la data de cessament efectiu de l’explotació, com a base perquè l’Ajuntament articuli les accions que legalment correspongui contra  l’empresa  IMMOBILIARIA FORMENTOR SAU.
  • Requerir a IMMOBILIARIA FORMENTOR SAU, perquè en un termini de 10 dies hàbils presenti davant la Intervenció municipal els comptes societaris, estats comptables i justificants actualitzats d’ingressos  i despeses de l’explotació de l’aparcament des del passat 18/06/2021.
  •   La immediata obertura a l’ús públic general de dit aparcament.

Una situació lamentable

Com se sap, la societat mercantil “Immobiliària Formentor SAU” (propietària de l’hotel) explota, sense títol habilitant per ocupar aquest aparcament, que des del mes de juny del 2021 és de titularitat municipal, com a cessió obligatòria per la llicència de reforma de l’hotel.

A pesar que des de fa un any i mig que és públic, la Immobiliària Formentor SAU l’està explotant i està ingressant una quantitat molt rellevant, sense que el Consistori actuï per aturar aquest fet, a pesar de les mocions i denúncies interposades davant l’Ajuntament. Ara, serà un jutjat que haurà d’analitzar l’actuació feta i decidir com s’ha de procedir.

Ahir dijous, el jutjat contenciós núm. 2 de Palma, ens ha comunicat l’admissió a tràmit dels recurs, donant vint dies a l’Ajuntament per remetre l’expedient al Jutjat.

Per part dels grups de l’oposició lamentam que l’equip de govern no vulgui prendre possessió de l’aparcament i permeti que una empresa privada faci negoci sobre un terreny públic sense concessió que l’habiliti, sobretot després de la caducitat de l’expedient de revocació de la llicencia d’activitats.

S’adjunta:

Deixa un comentari (subjecte a moderació prèvia)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s