L’aparcament de Formentor segueix explotat per l’Hotel

Junts, Alternativa i Podem, denuncien que  l’aparcament de Formentor segueix essent de pagament, a pesar de ser de titularitat municipal.

Aquest hivern , l’aparcament de Formentor segueix explotat per l’Hotel, a pesar de la moció aprovada i de l’expedient incoat.

Aquestes mes de desembre i aquest mes de gener,  l’aparcament de Formentor, que des del passat mes de juny ja és de titularitat municipal, s’ha seguit explotant per part de l’empresa propietària de l’hotel.

I tot això, a pesar de la moció aprovada al ple de finals de novembre de revocar la llicencia d’aparcament de Formentor, i a pesar de l’expedient obert a principis de novembre amb aquest mateix objectiu.

A més a més hi ha  l’informe jurídic  encarregat pel propi Ajuntament, que afirmava que  un pic l’Ajuntament ja era titular d’aquests terrenys, s’havia de procedir a la revocació de la llicència d’activitats d’aparcament. Això va passar al mes de juny del 2021.

Set mesos de titularitat municipal però explotat per l’antiga propietat

Des del passat dia 15 de juny, els vials, aparcaments i zones verdes de Formentor són ja de titularitat municipal. Era la condició per a  l’atorgament de la llicència d’obra per a reformar l’Hotel, que implicava la prèvia cessió d’aquests terrenys d’acord amb el PGOU. A mitjan juny l’Ajuntament va acceptar aquestes cessions.

A pesar de ser  terrenys públics, l’antiga propietat (Immobiliària Formentor SA) segueix explotant els aparcaments, talment com si fos seu, i sense disposar de la concessió municipal corresponent.

L’oposició considera  que no té cap sentit que s’hagi de pagar a una empresa que ja no és titular de l’aparcament.

Per tant s’exigeix que suspengui de forma cautelar aquesta activitat econòmica o que se posi en marxa les mesures oportunes perquè una empresa privada no se lucri ni un segon mes en uns terrenys de titularitat pública.

Foto capçalera: Ultima Hora

Deixa un comentari (subjecte a moderació prèvia)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s