L’oposició remet nova informació a l’OAIB

L’oposició municipal, remet a l’Oficina anticorrupció les declaracions de l’exdirector de la Residència, en relació a la vacunació de la Regidora Cerdà.

Demana que s’incorpori a l’expedient i que se valori convenientment abans de resoldre la causa.

Les declaracions realitzades pel qui va ser director de la Residència de sant Domingo al Diario de Mallorca, aquest diumenge, han aportat una nova versió al cas de la vacunació irregular de la regidora i tinent de batle de Benestar Social de Pollença, Francisca Cerdà.

Les declaracions de Toni Pons no venen més que a desmuntar la versió oficial de la vacunació i a confirma allò que havia denunciat l’oposició municipal, en el sentit que la regidora va aprofitar el seu càrrec per vacunar-se quan no li corresponia.

Davant aquests novetats, Junts Avançam, Alternativa per Pollença i Unides Podem, han remès a l’Oficina anticorrupció de les Illes Balears, un escrit adjuntant les declaracions de l’exdirector de la Residencia, a fi que s’incorporin a l’expedient corresponent, ja que aporten una visió que contradiu absolutament la versió oficial del cas.

L’exdirector de la Residencia va declarar que “La edil Cerdà de Pollença hizo que la incluyera en la lista para poder vacunarse»

El contingut de l’entrevista aporta molta informació de “primera mà” que pot afectar directament a l’expedient de referencia i que incideixen en els fets denunciats i en les seves conclusions, pel que fa a:

a) Vulneració de protocols

b) Abús de poder

c) Manca de transparència

d) Alarma social

Fa 10 mesos de la primera denuncia

Al mes de febrer es va posar en coneixement de l’OAIB, aquests grups municipals, varen presentar diversos escrits on posaren de manifest la vacunació irregular de la regidora de Benestar Social i de la Residencia , així com la realització de proves PCR per part de la mateixa regidora i el batle de Pollença.

En considerar que aquestes proves i aquesta vacunació s’havia fet incomplint el protocol establert, en un cas d’un clar abús de poder, manca de transparència i mal ús dels recursos públics, es va decidir interposar denuncia davant l’Oficina anticorrupció de Balears. Al llarg de l’any, s’havien fet noves aportacions a l’expedient.

Foto de capçalera: PiP

Deixa un comentari (subjecte a moderació prèvia)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s