Antonina Amer serà la nostra nova regidora

Complint amb la nostra promesa electoral de rotació de càrrecs, el nostre regidor Pere Josep Coll acaba de registrar la renúncia a la seva acta, la qual es farà efectiva al proper ple ordinari de dia 30 de setembre i serà rellevat per n’Antonina Amer.

Complint amb l’acordat abans de les eleccions, a Alternativa seguim amb la rotació de càrrecs electes, a l’igual que com ja fa anys que també practicam a nivell intern, per tal d’evitar la professionalització i enfortir la horitzontalitat de la nostra assemblea i el repartiment de responsabilitats entre tots els seus membres.

Així ara que ja és compleixen més de dos anys de mandat, i un des de la seva presa de possessió en substitució de Marina Llobera, el nostre regidor Pere Josep Coll renuncia al seu càrrec per donar pas a la següent de la llista, n’Antonina Amer, la qual acabarà esgotant el mandat, i per tant sent la darrera rotació que farem entre els càrrecs electes.

Antonina Amer és militant d’Alternativa des de fa molt temps, té 38 anys, i és llicenciada en Química i actualment treballadora en una consultora ambiental. Encara aquests pràcticament dos anys finals de mandat amb il·lusió per representar a l’assemblea i als votants d’Alternativa i amb la intenció d’exercir la tasca de regidora de l’oposició com sempre ens ha caracteritzat a Alternativa, de forma crítica i fiscalitzadora però de forma constructiva. Per aquesta tasca comptarà amb tot el suport de la nostra assemblea.

Deixa un comentari (subjecte a moderació prèvia)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s