Rebutjada la moció de reprovació

EL PACTE DE DRETES DE POLLENÇA AVALA SALTAR-SE EL PROTOCOL DE VACUNACIÓ, FER-SE PCR DE FORMA PERIÒDICA AMB RECURSOS PÚBLICS I LES MENTIDES PÚBLIQUES DE LA REGIDORA AMB LA COMPLICITAT DEL BATLE DE POLLENÇA

Junts Avançam, Alternativa per Pollença i Unides Podem presentàrem una moció de reprovació del Batle, Bartomeu Cifre Ochogavia i de la Regidora de benestar social i residència social, Francisca Cerdà Nadal, la qual ha estat rebutjada amb els vots de Tots per Pollença, Unió Mollera Pollencina, Partit Popular i El Pi.

Els partits de l’oposició de l’Ajuntament de Pollença consideram vergonyós que el pacte de dretes hagi rebutjat la moció de reprovació que registràrem just després del Ple de gener davant la negativa del batle i de la regidora de donar explicacions públicament al Ple sobre la vacunació de la regidora i de les proves PCR que s’han anat fent durant mesos de forma periòdica amb recursos públics.

Durant el debat, els partits de l’equip de Govern han criticat la opacitat per part del batle i de no haver estat prou transparent pel que fa a la vacunació de la regidora fins que es va fer públic per part de l’oposició.

Des de Junts Avançam, Alternativa i Unides Podem lamentam la incoherència pel vot contrari dels regidors del Partit Popular i del Pi, ja que el seu mateix partit ha fet un discurs radicalment oposat a als seus representants  al  consistori  Pollencí.  També  trobam  inadmissible  que encara no se’ns hagi fet arribar, donant compliment a una petició per escrit d’informació pública, els protocols utilitzats per la vacunació a la Residència registrada fa més d’un mes, el 03/02/2021.

En ple segle XXI es inacceptable a les democràcies avançades que un càrrec públic pugui mentir públicament i que a la vegada tingui la complicitat de tot un equip de govern.

Deixa un comentari (subjecte a moderació prèvia)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s