EMSER ha de complir l’acordat!

El Jutjat del Social núm. 4 de Palma insta a EMSER a complir l’acordat amb els representants dels treballadors a l’acta de conciliació celebrada davant el TAMIB el passat 12 d’abril de 2019, i que servi per a que els treballadors desconvocassin la vaga que tenien prevista.

El passat 19 d’octubre, el Jutjat del Social núm. 4 de Palma instà a EMSER a complir l’acordat amb els representants dels treballadors a l’acta de conciliació celebrada davant el TAMIB el passat 12 d’abril de 2019. Dits acords relatius a promocions internes i de negociació del conveni varen servir per a que els treballadors desconvocassin la vaga que tenien prevista davant els continus incompliments de l’empresa.

Però és que més d’un any i mig després de la celebració de dita acta de conciliació, l’empresa municipal i la seva gerència no han complit amb l’acordat, el que ha provocat que els representants dels treballadors acudissin a la justícia, la qual una vegada més ha donat la raó donant 10 dies a EMSER per complir l’acord.

Des d’Alternativa condemnam una vegada més les formes de procedir de la gerència de l’empresa municipal i la del seu president, el batle Cifre Ochogavia, els quals han tornat a mostrar un nul respecte cap als drets dels seus treballadors, i els instam a complir amb l’execució del Jutjat de lo Social sense cap dilació, alhora que volem donar l’enhorabona als treballadors d’EMSER per defensar els seus drets i el compliment dels acords.

Deixa un comentari (subjecte a moderació prèvia)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s