Al·legacions a les ordenances fiscals

A continuació teniu les al·legacions que hem presentat a la modificació provisional de diferents ordenances fiscals, les quals varen ser aprovades al ple extraordinari del 27 d’agost.  

Estam parlant de l’ordenança fiscal reguladora de la taxa per a la prestació del servei de celebració de matrimonis civils, l’ordenança fiscal reguladora de l’impost sobre béns immobles (IBI), l’ordenança fiscal reguladora de la taxa pel servei de recollida domiciliària i tractament de fems i residus, l’ordenança fiscal reguladora de l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres (ICIO) i l’ordenança fiscal reguladora de la taxa pel servei de clavegueram. 

En aquestes aprovacions inicials el que s’aprovà va ser la supressió de diferents bonificacions, que establien les diferents ordenances a instàncies del Tribunal de Cuentas, el qual demostra estar molt més preocupat per minúcies (el perjudici econòmic és de 14.419 euros) com aquestes que no per temes realment importants. 

Per tant les nostres al·legacions han anat en el sentit de demanar que no es suprimeixin aquestes bonificacions, alhora que hem demanat en els casos que era possible que n’augmentessin d’altres (segons nivell de renta, per jubilats, famílies nombroses,…), donada la difícil situació actual per moltes famílies i la falta d’ajudes per part del nostre ajuntament. 

Seguidament teniu els enllaços a les al·legacions presentades (fitxers PDF):

Imatge de 1820796 a Pixabay

Deixa un comentari (subjecte a moderació prèvia)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s