Alguns només volen transparència quan estan a l’oposició

El passat 17 d’abril es va aprovar inicialment el pressupost 2020 i ara està en període d’exposició pública per tal que qualsevol que vulgui pugui presentar al·legacions. Ja fa un dies Junts Avançam va demanar al regidor d’Hisenda D. Alonso (PP) que estàs disponible a la web per a consulta, ja que en estat d’alarma és inviable que la gent pugui anar a l’Ajuntament a consultar l’expedient en paper. La resposta va ser negativa i molt penosa, ja que la seva justificació és que no és obligatori penjar-lo, però està clar que és voluntat política penjar-lo o no, i que ja saps quina opció triar si creus en la transparència i la participació ciutadana.

Està ben clar que estan empegueïts de pràcticament no haver adaptat el pressupost a les actuals circumstàncies, apart d’augmentar la partida dels seus sous (augmentant una dedicació) i ho volen amagar. Per part nostra, davant un cas tan clar d’opacitat, posam a disposició de qui ho vulgui consultar el pressupost inicial i recordam que fins dia 11 de maig podeu presentar al·legacions!


Image de Gerd Altmann a Pixabay

2 thoughts on “Alguns només volen transparència quan estan a l’oposició

  1. Una llastima i un despeopossit que una de les qüestions de més rellevança de la dinàmica i funció de un consistori .s’intenta, o directament se oculta al control de la opossiciò, que és el mateix que ocultarlo als ciutadans i cinteibuents, els que paguen i a qui els afecta aquesta trascendent qüestió.
    Un 0 pel regidor David Alonso.

Deixa un comentari (subjecte a moderació prèvia)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s