Resum del Ple del 26/03/2020

L’assistència s’ha limitat a mínims, per tal de ser menys dins la sala de plens a causa de la crisi sanitària pel CoVID-19, el Ple s’ha realitzat a porta tancada; a la vegada que s’han retirat de l’ordre del dia les mocions presentades i s’ha acordat també retirar els punts no urgents i no fer preguntes.

Assisteixen: Tomeu Cifre, David Alonso, Andrés Nevado, Josep Marquet, Toni Cànaves, Miquel Àngel March, Michael Müller, Marina Llobera.

1.– Aprovació, si procedeix, de les actes de les sessions anteriors.

S’aprova per assentiment.

2.- Aprovació, si procedeix, de l’expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits núm. 1- 2020.

S’aprova amb 4 vots a favor (Cifre, Alonso, Nevado, Marquet) i 4 abstencions (March, Cànaves, Llobera, Muller).

Estam parlant de 187.539,01 euros en factures extrajudicials, a les que ens hem abstès com feim habitualment per facilitar que qui ha prestat el servei pugui cobrar.

3.- Resolució de les reclamacions i aprovació definitiva, si procedeix, de l’ordenança reguladora del preu públic per reproducció i comunicació pública de documents del fons fotogràfic Bestard/Cerdà.

Aquest punt es retira per no ser urgent.

4.- Dació de compte de les Resolucions de Batlia contràries a les objeccions formulades.

Aquest punt no es vota.

Suposa un total de 1.090.334,15 amb objecció en el que havia de ser un govern expert en gestió, amb 10 regidors, amb una regidoria de contractació aposta… Continuam trobant moltíssims serveis sense contracte: impulsions, desobturació canonades, auxiliars infermeria residència, centres oberts, coordinació, socorrisme i monitorització, vigilància i socorrisme, classes de teatre, servei de guàrdies, telefonia, subministrament elèctric i de combustible, tasques de jardineria, monitoratge i atenció al públic La Gola, analítiques, recollida animals, servei de grua, control de plagues, recanvis extintors, diversos tècnics municipals, servei de teleassistència, dinamització juvenil, repartir publicitat, esterilització moixos, prevenció riscos laborals, educador de carrer, servei bus, ASISA, lloguer Can Escarrintxo o Jutjat, classes informàtica escola adults, la compra d’aliments i tot tipus de material (informàtic, oficina, manteniment) i tasques de manteniment de les instal·lacions, publicitat i impremta, les contractacions a les festes, hores extres…

Respecte a factures concretes, l’informe d’intervenció ressalta que no s’ha fet contracte en un projecte d’instal·lació de dos molls de pilons flotants i de quatre camps de fondeig (14.520 = 5.324+9.196), i en un servei de càtering per la residència (8.081,57 = 6.380,95+1.700,62).

També hi ha una factura de la direcció les obres de la cala, que és un contracte menor, que ja segons intervenció ja no ho podia ser, i que ha facturat el 100% quan en realitat li pertocava facturar el 90% i l’altra 10% una vegada acabada la garantia i vist que l’obra havia quedat bé. Després ens queixam de que les obres queden malament i no se pot exigir res!

5.– Informació sobre l’execució pressupostària del quart de l’exercici 2019.

No es vota. Es la liquidació del pressupost de l’any anterior.

Decret de convocatòria


Imatge de capçalera de Mylene2401 a Pixabay

Deixa un comentari (subjecte a moderació prèvia)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s