Estat de comptes 2018

La transparència és quelcom que es demostra amb fets per això a Alternativa Pollença (A) feim públic, com cada any, l’estat de comptes del nostre partit del 2018.

Un any més, Alternativa per Pollença editam i publicam un fulletó amb l’estat de comptes de l’exercici anterior del nostre partit, amb la principal informació econòmica, els ingressos i les despeses fetes durant l’any 2018. Així, ara feim públic el document «Els comptes clars. Informe econòmic 2018» en què es fa un repàs dels recursos materials, humans i econòmics del partit, que inclou un balanç i un desglossament dels ingressos i les despeses.

A Alternativa ens prenem molt seriosament la transparència i pensam que és quelcom que es demostra amb fets, i no amb paraules quan arriben les eleccions com fan altres partits. Si no s’acompanya de fets, és un concepte buit i pura demagògia.

Com es pot veure a l’informe hem ingressat durant l’any 8.389€ i n’hem gastat 4.549€; per tant hem acabat l’any amb un superàvit de 3.840€. Els principals ingressos provenen, com sempre, de les donacions que fan els nostres dos regidors del seu sou i de les subvencions institucionals, així com de l’afiliació.

Entre les despeses, sempre dedicam una partida a revertir cap a la societat part dels doblers rebuts, especialment en projectes o col·lectius que defensen idees i valors compartits amb Alternativa. Així, vàrem fer una aportació de 500€ al documental de Tot Inclòs, una altra a l’Ateneu i una altra al projecte comunicatiu Aguait.

Informes econòmics d’anys anteriors

Deixa un comentari (subjecte a moderació prèvia)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s