Despeses de campanya

Després de publicar el pressupost de campanya, publicam ara la nostra despesa final realitzada a les eleccions locals 2019. Esperam que la resta de partits facin el mateix i que no prometin fer a l’Ajuntament el que no són capaços de fer com partits.

La font d’aquests euros són les quotes dels afiliats, els doblers que tenim per la nostra representació a l’Ajuntament i aportats pels nostres regidors (que donen al partit la major part del seu sou). La publicació anual de comptes del partit també la farem pública, com sempre, en unes setmanes.

Deixa un comentari (subjecte a moderació prèvia)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s