Resultats eleccions locals 2019

Amb el 100% de les taules escrutades (15) aquests són els resultats, encara provisionals, de les eleccions locals 2019 a Pollença. Reproduïm els grafismes del Diari Ara. A nivell comparatiu vos oferim també els resultats de les eleccions del 2015 i del 2011.

Des d’Alternativa per Pollença volem donar les gràcies de tot cor als 579 votants que ens han donat el seu suport. Felicitam a Tots per Pollença per haver guanyat les eleccions, així com a UMP i Unides Podem per millorar els seus resultats anteriors i treure un regidor més. La nostra decepció ha estat important i necessitam uns dies per valorar la nova situació amb més perspectiva.Resultats 2015 i 2011

Eleccions locals 2015 a Pollença – ©Diari ARA
(Sense considerar una taula de Can Llobera que es va anul·lar)

Deixa un comentari (subjecte a moderació prèvia)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s