Construint xarxa municipalista

Set candidatures municipalistes presenten el manifest “Construint xarxa municipalista a Mallorca”

Alternativa per Pollença, Alternativa per Artà, Gent per Sineu, Alternativa per Santa Maria, Crida per Palma, La Valldemossa que Volem i Volem Sencelles són les candidatures que han signat un manifest que pretén ser un gest col·lectiu d’unitat i trobada.

Aquest dijous 23 de maig s’ha presentat a l’Ajuntament de Sineu el manifest “Construint xarxa municipalista a Mallorca”, un text que signen set candidatures municipalistes de Mallorca amb la voluntat de fer un gest col·lectiu d’unitat i trobada al voltant d’una sèrie d’elements comuns.

El manifest l’han signat candidatures que han tengut responsabilitats de govern durant aquesta darrera legislatura, com ara Alternativa per Artà, Gent per Sineu, Volem Sencelles i La Valldemossa que Volem, altres que han sigut oposició aquests darrers 4 anys com Alternativa per Pollença, i d’altres que són de nova creació i es presenten per primera vegada a les eleccions com Alternativa per Santa Maria i la Crida per Palma.

Des de la seva diversitat, les diferents candidatures que signen el manifest han identificat una visió compartida del que vol dir fer municipalisme a Mallorca, que precisament han pretès reflectir en els 10 punts que defineixen, a tall de resum, el tipus de municipis que les candidatures aspiren construir i pels quals treballaran en el futur.

Municipis justos, inclusius, igualitaris, cooperatius i respectuosos amb el medi ambient, són alguns dels elements que es troben en aquest manifest que pretén ser, també, un punt de partida per treballar, al llarg dels pròxims anys, en la línia de consolidar una xarxa municipalista a Mallorca que permeti compartir recursos, experiències i estratègies entre els diferents municipis de l’illa.


Els 10 punts que defineixen, a tall de resum, el tipus de municipis que les candidatures aspiren construir i pels quals treballaran en el futur.

Deixa un comentari (subjecte a moderació prèvia)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s