Pressupost de campanya

Tots els partits som iguals? A Alternativa som l’únic partit que publica l’informe econòmic anual del partit i el nostre pressupost de campanya. Igualment al final de la campanya publicarem la que hagi estat la nostra despesa total. Cal dir que a Alternativa no fem “mailing” o sigui no repartirem paperetes i sobres per tot el municipi, si voleu sobres o paperetes les podeu demanar a qualsevol membre d’Alternativa o recollir-les als nostres actes electorals. A aquestes eleccions només penjarem cartells als llocs oficials.

La font d’aquests doblers són les quotes dels afiliats, els doblers que tenim per la nostra representació a l’Ajuntament i els doblers aportats pels nostres dos regidors (que donen al partit la major part del seu sou).

Pensam que la transparència és molt més que una paraula, i que si no va acompanyada de fets, és pura demagògia.

Deixa un comentari (subjecte a moderació prèvia)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s