Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/alterna/public_html/config/ecran_securite.php on line 283
Vergonya aliena - Alternativa per Pollença

Arrel de la web > Notes de Premsa > Vergonya aliena

Vergonya aliena

divendres 27 de març de 2015, per  Alternativa per Pollença

JPEG - 76 kB

Estupor i vergonya aliena és el que hem sentit a Alternativa per Pollença quan hem vist a tres membres de l’equip de govern acompanyant a nins per replantar arbres a la via de circumval·lació del Port de Pollença. Els mateixos que han deixat morir la majoria dels arbres i plantes que es van sembrar al parc periurbà de la Gola.

Al mes de novembre vam denunciar l’abandonament del que hauria de ser el parc periurbà de la zona humida de la Gola i vam demanar la seva recuperació. Un parc al que es va realitzar un projecte de restauració forestal, al principi d’aquesta legislatura a l’octubre del 2011, finançat per l’Obra Social de la Caixa amb 18.000 euros . Es van sembrar 2000 arbres i plantes (pins, alzines, àlbers, garballó, romaní i xiprers) que l’Ajuntament ha deixat morir en la seva majoria.

Quan vam demanar al ple que l’Ajuntament tingués cura d’aquesta zona i es recuperessin els arbres, el batle simplement va contestar que la majoria eren morts i que la reforestació es va fer sense tenir en compte l’Ajuntament (encara que com podeu veure a la fotografia sí que figura orgullosament al cartell de la repoblació) . Una trista resposta que mostra la sensibilitat del batle quan es tracta de temes ecològics i de manteniment i no d’inaugurar noves obres.

Ara hem assistit amb estupor i vergonya aliena a la difusió electoralista d’un acte en el que el batle, en Tomeu Cifre (PP), la regidora del Port, Francisca Cerdà (PP) i la regidora d’educació, Marilén Capllonch(PI) acompanyen a un grup de nins per replantar arbres a la via de circumval·lació del Port de Pollença. Si ja és de per si reprovable que els polítics utilitzin nins per fer propaganda electoralista més encara l’és que aquest equip de govern faci aquest acte no massa enfora del mateix lloc on han deixat morir més de mil arbres. Simplement ens sembla d’una hipocresia repugnant.

Imatge de diariodemallorca.es

Pollença, 24 de març de 2015

Alternativa per Pollença

Segueix-nos a la xarxa

Facebook, alternativaper.pollenca @alternativa_per Bloc Urxella Subscripció RSS

Contacta amb nosaltres

Contacta