Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/alterna/public_html/config/ecran_securite.php on line 283
VALORACIÓ DEL PLE DE SETEMBRE - Alternativa per Pollença

Arrel de la web > Notes de Premsa > VALORACIÓ DEL PLE DE SETEMBRE

VALORACIÓ DEL PLE DE SETEMBRE

dissabte 26 de setembre de 2015, per  Alternativa per Pollença

JPEG - 162.1 kB

El passat dijous es va celebrar el ple de setembre de l’Ajuntament de Pollença. Des d’Alternativa valoram positivament aquest ple pel següent:

La moció que vàrem presentar per tal de declarar Pollença municipi d’acollida per als refugiats, va ser aprovada per unanimitat. La moció, però, que es va dur a ple no va ser la que havíem registrat en principi, perquè es va donar la circumstància que el Partit Popular va registrar també una moció en un sentit similar. Des d’Alternativa vàrem considerar que la gravetat de la situació no ens permetia entrar en discussions polítiques sobre el fet que fos precisament el mateix partit el que bloquejava l’acollida a l’Estat i alhora la demanés al municipi. Així que vàrem retirar la moció, per redactar-ne una conjuntament a partir de les presentades. Finalment, es dugué al ple com a moció conjunta i fou aprovada amb tots els vots a favor. Per tant, Pollença ja és un municipi acollidor!

Un altre tema a destacar va ser el fet que es va dur a aprovació l’acatament de la sentència del TSJB que anul·la el contracte del servei de la neteja viària. En el mateix punt, s’indicava també que s’iniciaven els procediments per establir la forma més eficient i sostenible de prestar el servei entre les formes de gestió directa i indirecta. Evidentment aquest era un tràmit i un formalisme, però ens alegra haver obert el debat sobre la municipalització i que, com a mínim, no s’hagi optat directament per tornar a externalitzar el servei. Ara bé, en les intervencions, la nostra regidora va recordar que des d’Alternativa defensam el rescat del servei des de fa anys i que per molts informes que es facin a favor de la privatització, no hi donarem el nostre consentiment. A més que, més enllà dels informes, al final aquest serà un tema de voluntat política i que esperam que el govern municipal opti per municipalitzar i així dugui a terme polítiques diferents de les que faria un govern de dreta.

Finalment, també ens va alegrar veure com el Partit Popular es quedava sol i només va aconseguir un vot a favor, el del seu regidor, de la rídicula moció que presentava per defensar la unitat d’Espanya.

Pollença, 25 de setembre de 2015

Segueix-nos a la xarxa

Facebook, alternativaper.pollenca @alternativa_per Bloc Urxella Subscripció RSS

Contacta amb nosaltres

Contacta