Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/alterna/public_html/config/ecran_securite.php on line 283
Solidaritat amb en Miquel - Alternativa per Pollença

Arrel de la web > Altres notícies > Solidaritat amb en Miquel

Solidaritat amb en Miquel

dimarts 16 d'octubre de 2012, per  Alternativa per Pollença

JPEG - 1.2 MB

Des de Pollença un grup d’amics ens hem ajuntat per demanar la col·laboració ciutadana i ajudar al nostre company Miquel Joan Amengual, qui el dia 22 de maig va cometre el “gran pecat” d’acostar-se a la seu del PP quan José Ramon Bauzà va visitar Pollença en la gira electoral prèvia al congrés del seu partit.

En Miquel va defensar un menor de l’assetjament d’una persona que va resultar ser un guàrdia civil de paisà i no va entregar el DNI (bàsicament perquè no el duia a sobre). Totes les al·legacions d’en Miquel, reforçades amb el testimoni de vuit pollencins han estat rebutjades en via administrativa, i finalment se li ha imposat una multa de 3.000 euros. Aquesta multa s’ha de pagar independentment que després es pugui acudir a la via judicial. Per en Miquel aquesta quantitat és inassumible.

Per aquest motiu hem engegat una campanya de solidaritat i captació de fons per ajudar-lo en la tasca de pagar la multa i posar el recurs judicial, que també té uns costos. Si finalment aconsegueix recuperar l’import de la multa, en Miquel es compromet a destinar els doblers al pagament de les multes d’altres pollencins que també han estat multats, si així ho volen ells. Donarem compte de la quantitat recollida i les despeses assumides, sempre conservant la confidencialitat dels donants.

Hem obert dos comptes on fer les aportacions que cadascú pugui assumir:

Colonya: 2056 / 0000 / 66 / 4218002807

Sa Nostra: 2051 / 0036 / 00 / 1070024783

En Miquel és una persona molt coneguda a Pollença. Des de fa molts anys treballa en la promoció de l’atletisme i la formació d’al·lots en aquest esport. Va tenir la fortalesa de superar una malatia important i actualment treballa de repartidor de correspondència.

Text de: http://solidaritatmiquel.balearweb.net/

Segueix-nos a la xarxa

Facebook, alternativaper.pollenca @alternativa_per Bloc Urxella Subscripció RSS

Contacta amb nosaltres

Contacta