Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/alterna/public_html/config/ecran_securite.php on line 283
Pollença sense servei de taxi. - Alternativa per Pollença

Arrel de la web > Notes de Premsa > Pollença sense servei de taxi.

Pollença sense servei de taxi.

dimecres 19 de desembre de 2012, per  Alternativa per Pollença

JPEG - 44 kB

Alternativa per Pollença denunciaa l’incompliment dels serveis mínims d’hivern que marca el reglament municipal de taxis i que es va aprovar al passat ple de setembre i exigim el seu compliment.

Al passat ple del mes de setembre, el ple de l’Ajuntament de Pollença, amb els vots en contra dels nostres regidors, va aprovar el canvi al reglament municipal del servei públic de transport de viatgers en automòbils de turisme, on s’autoritzava a l’actual flota de taxis del municipi a donar-se de baixa el mesos de hivern (de novembre a març), garantit el servei amb un mínim del 15 % dels vehicles de servei. Com vam argumentar al nostre vot contrari a la modificació del reglament; els serveis públics no poden ser de temporada i una reducció del servei tan dràstica podia significar la seva absència alguns dies d’hivern.

Per desgràcia el temps no ha tardat en donar-nos la raó, ahir dilluns dia 17 de desembre era impossible trobar un taxi lliure disponible al municipi, fins i tot el telèfon de l’emissora municipal va deixar de contestar les cridades i cap vehicle va acudir a la sol·licitud de servei d’un establiment del Port de Pollença.

Per això a Alternativa per Pollença denunciam l’incompliment dels serveis mínims d’hivern i exigim a l’equip de govern que investigui perquè s’ha donat aquesta situació, apliqui les sancions corresponents si fos el cas, i sobre tot vigili per evitar que es repeteixi aquesta situació.

Imatge de blogs.20minutos.es

Pollença, 18 de desembre 2012

Alternativa per Pollença

Segueix-nos a la xarxa

Facebook, alternativaper.pollenca @alternativa_per Bloc Urxella Subscripció RSS

Contacta amb nosaltres

Contacta