Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/alterna/public_html/config/ecran_securite.php on line 283
NO ALS PRIVILEGIS POLÍTICS - Alternativa per Pollença

Arrel de la web > Notes de Premsa > NO ALS PRIVILEGIS POLÍTICS

NO ALS PRIVILEGIS POLÍTICS

dimarts 18 d'agost de 2015, per  Alternativa per Pollença

PNG - 89.5 kB

A Alternativa estam en contra de qualsevol tipus de privilegi pel simple fet de ser polític. En aquest sentit els nostres dos regidors han renunciat als seus seients reservats pel Festival de Pollença.


Fa un parell de dies els nostres regidors varen rebre un correu electrònic de part de l’Ajuntament convidant-los a assistir als concerts del Festival, i esperant una resposta per saber si alliberar o no les butaques. I la resposta dels nostres regidors ha estat la renuncia a les localitats, la renúncia a aquest privilegi pel simple fet de ser regidors, permetent que aquestes estiguin a disposició del públic en general. I no és res contra els artistes que hi participen, sinó que si realment han d’anar a algun concert ho faran pagant com l’àmplia majoria d’assistents al Festival. Els regidors estan per servir al poble, i cobren per la seva tasca, i per tant no han d’estar per sobre de la resta de la gent i gaudir d’aquests drets.
Cal acabar amb aquests privilegis típics de la vella política, i per això a Alternativa demanem també a la resta de regidors que renunciïn a les seves localitats i que quan vulguin anar a un concert el paguin de la seva butxaca.
Pollença, 17 de juliol 2015

Segueix-nos a la xarxa

Facebook, alternativaper.pollenca @alternativa_per Bloc Urxella Subscripció RSS

Contacta amb nosaltres

Contacta