Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/alterna/public_html/config/ecran_securite.php on line 283
El batlle ha de rectificar o atenir-se a les conseqüències - Alternativa per Pollença

Arrel de la web > Notes de Premsa > El batlle ha de rectificar o atenir-se a les conseqüències

El batlle ha de rectificar o atenir-se a les conseqüències

dilluns 8 d'octubre de 2012, per  Alternativa per Pollença

Aquest mati la primera Tinent de Batle, Malena Estrany de la Lliga, socia de govern del PP,s’ha expressat públicament a Ràdio Pollença contra la contractació de na Nora Tugores (número 6 de la llista del PP) , com secretària del batlle, càrrec de confiança a Radio Pollença. D’aquesta forma sis dels vuit partits amb representació al consistori (Lliga, Alternativa, PSOE, CiU, PSM i Esquerra) amb 11 dels 17 regidors hem expressat públicament la nostra oposició a aquesta contractació que teòricament s’ha de fer dilluns

Amb el posicionament públic del soci de govern del PP només resta Unió Mollera Pollencina per expressar la seva opinió sobre aquesta oposició. O sigui sis partits amb 11 regidors dels 17 del ple ja hem fet pública una clara oposició a aquesta contractació.

Si abans ja no hi havia res que justificar la contractació de la número sis de la llista del Partit Popular com càrrec de confiança, ara amb la majoria del ple en contra, inclosos el seus socis de govern, seria totalment antidemocràtic que el batlle vol fes via decret el que no va aconseguir a les urnes i tenir una sisena regidora pagada que no triada pels ciutadans. Consideram que el batlle ha de respectar a la majoria del ple i no fer aquesta contractació el dilluns i si necessita una Secretària més cercar-la entre el personal de l’Ajuntament.

Si el batlle no rectifica i fa finalment aquesta contractació consideram que la resta de partits haurem de reunir-nos per consensuar accions conjuntes, sense descartar la moció de censura com una de les possibles accions a realitzar.

Pollença, 5 d’octubre 2012

Alternativa per Pollença

Segueix-nos a la xarxa

Facebook, alternativaper.pollenca @alternativa_per Bloc Urxella Subscripció RSS

Contacta amb nosaltres

Contacta