Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/alterna/public_html/config/ecran_securite.php on line 283
DARRER DECRET DE PARTS I QUARTS - Alternativa per Pollença

Arrel de la web > Notes de Premsa > DARRER DECRET DE PARTS I QUARTS

DARRER DECRET DE PARTS I QUARTS

dimarts 18 d'agost de 2015, per  Alternativa per Pollença

Alternativa denuncia el darrer decret de l’anterior batle, Tomeu Cifre, de nomenament d’una tresorera accidental, com un cas de parts i quarts, i consideram una prioritat del nou govern la regularització del personal municipal.


El darrer dia com batle en funcions, el passat divendres 12, en Tomeu Cifre va fer un decret per nomenar una auxiliar administrativa com tresorera accidental amb efectes al nou de juliol de 2015. No és la primera vegada que l’anterior batle té el que consideram un tracte de favor amb aquest funcionària. Al ple de gener d’enguany ja vam demanar la rectificació d’un decret de batlia que va atorgar una productivitat extraordinària de 2.400 euros a aquesta mateixa funcionaria, per recuperar la feina que no havia fet estant de baixa. Situació que, a més, es repetia ja que a aquesta mateixa funcionària ja se li va pagar en la passada legislatura un complement específic, que va ser denunciat i que va ser declarat nul pel Tribunal.

L’actual tresorer de l’Ajuntament es jubilarà el 9 de juliol i no consideram que nomenar una tresorera accidental fos tan urgent i inajornable com per fer un decret el darrer dia de batle en funcions. Hauria d’haver estat el nou equip de govern qui s’encarregàs de fer el procés per cobrir la plaça. Demanam l’anul•lació d’aquest decret i que la plaça de tresorer sigui coberta mitjançant una promoció interna, en què tots els funcionaris de l’Ajuntament que hi vulguin accedir, puguin tenir les mateixes possibilitats.
Una de les feines del nou equip de govern és regularitzar els llocs de feina de l’Ajuntament i acabar de fer la relació de llocs de feina tant dels funcionaris com del personal laboral.

Pollença 15 de juny de 2015

Segueix-nos a la xarxa

Facebook, alternativaper.pollenca @alternativa_per Bloc Urxella Subscripció RSS

Contacta amb nosaltres

Contacta