Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/alterna/public_html/config/ecran_securite.php on line 283
APROVADA MOCIÓ PER MILLORAR CONVENI DEL PAVELLÓ DE L'IES CLARA HAMMERL - Alternativa per Pollença

Arrel de la web > Notes de Premsa > APROVADA MOCIÓ PER MILLORAR CONVENI DEL PAVELLÓ DE L’IES CLARA (...)

APROVADA MOCIÓ PER MILLORAR CONVENI DEL PAVELLÓ DE L’IES CLARA HAMMERL

dimarts 18 d'agost de 2015, per  Alternativa per Pollença

JPEG - 69.7 kB

Des d’Alternativa per Pollença feim pública la nostra satisfacció per l’aprovació en el Ple de la nostra moció per fer una intervenció d’urgència al pavelló de l’IES Clara Hammerl, així com per renegociar un conveni més ambiciós amb la Conselleria d’Educació.


En el Ple que ha celebrat avui matí l’Ajuntament de Pollença s’ha aprovat amb 10 vots a favor (A-Junts-PP-PI) i 6 abstencions (Tots-UMP) la moció que vàrem presentar per una actuació d’urgència i un conveni al pavelló de l’IES Clara Hammerl.
Aquesta moció responia a dues motivacions: en primer lloc, la urgència, derivada del fet que en breu començarà el curs escolar i la nova temporada de bàsquet. Amb aquesta moció preteníem posar sobre avís l’equip de govern municipal per tal que faci les intervencions necessàries perquè es pugui començar el curs de forma digna. En aquest sentit, cal dir que ja han anat a pintar i a revisar que les bigues no haguessin patit per culpa de les goteres. Però com que faria falta fer algunes intervencions més (banys, vestuaris...) és bo posar-s’hi ja i determinar clarament de qui són les competències.
Això enllaça amb la segona motivació de la moció: la insuficiència de l’actual conveni de col•laboració entre l’Ajuntament i la Conselleria. Pensam que el conveni és molt millorable i per això hem demanat també renegociar-lo per assolir el control i gestió de les zones esportives (incloses les exteriors), preveure-hi la possibilitat de construir-hi una grada lateral o incloure’l dins un pla de gestió i manteniment de les instal•lacions esportives municipals.
Des d’Alternativa per Pollença fa estona que demanàvem una ampliació del conveni, bàsicament perquè tenim unes instal•lacions esportives a l’IES Clara Hammerl que podrien estar molt més aprofitades, i que consideram que s’haurien d’utilitzar les instal•lacions existents abans que construir-ne de noves.

Pollença, 29 de juliol de 2015

Segueix-nos a la xarxa

Facebook, alternativaper.pollenca @alternativa_per Bloc Urxella Subscripció RSS

Contacta amb nosaltres

Contacta