Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/alterna/public_html/config/ecran_securite.php on line 283
Alternativa publica el seu pressupost de campanya - Alternativa per Pollença

Arrel de la web > Notes de Premsa > Alternativa publica el seu pressupost de campanya

Alternativa publica el seu pressupost de campanya

dimecres 13 de maig de 2015, per  Alternativa per Pollença

PNG - 651.4 kB

A Alternativa sempre hem dit que transparència és més que una paraula, per això ja hem dit clarament amb qui podríem pactar o no després de les eleccions, i ara publicam el nostre pressupost de campanya, així com l’informe econòmic anual del partit. Esperam que la resta de partits facin el mateix.


Cada quatre anys la majoria de partits fan un desplegament desproporcionat de recursos a la recerca de vots, i ho fan d’una forma que recorda més la publicitat comercial que el que seria normal en una democràcia: informar del que han fet o han deixat de fer i d’allò que els diferencia d’altres partits.

Teòricament, les despeses electorals de tots els partits estan limitades i controlades pel Tribunal de Comptes, però és clar que aquest límit i control no acaba de funcionar i hi ha partits que no sembla que tenguin límit. Per exemple, a Pollença ens crida l’atenció el desplegament de mitjans publicitaris que estan fent algunes candidatures municipals, com Tots per Pollença, que teòricament té el mateix pressupost que nosaltres: 1.769,68 euros (11 cèntims per habitant) per tota la campanya.

Us adjuntam la nostra previsió de pressupost de campanya i esperam que la resta de partits també publiquin la seva previsió. Igualment al final de la campanya publicarem la que hagi estat la nostra despesa total.

Com ja hem comentat, el nostre pressupost de campanya és de 1769,68 euros. La font d’aquests euros són les quotes dels afiliats, els doblers que tenim per la nostra representació a l’Ajuntament i els doblers aportats pels nostres dos regidors (que donen al partit la major part del seu sou). C continuació podeu veure amb una mica més de detall la previsió de pressupost de campanya electoral.

PRESSUPOST CAMPANYA

Legalment disponible: 1.769,68 euros

 • Per publicitat exterior: 353,94 euros legalment disponibles. Pressupost:
  - Cartells: 338,80
  - 4 Pancartes: ens les fan desinteressadament artistes amics d’Alternativa
 • Per anuncis en premsa, ràdio: 353,94 euros legalment disponibles
  - Un anunci al PIP: 353,94
  - Falca ràdio: és municipal i no s’ha de pagar
 • Per paperetes, tríptics, mitings: 1061,80 euros legalment disponibles
  - 5000 tríptics: 484
  - paperetes: 83,73
  - 1000 sobres: 87,12
  - 2 mítings (picada): 200
  - La revista Urxella, al ser una publicació periòdica no entra dins les despeses electorals.

Total previst:1547,59

Pollença, 28 abril 2015

Segueix-nos a la xarxa

Facebook, alternativaper.pollenca @alternativa_per Bloc Urxella Subscripció RSS

Contacta amb nosaltres

Contacta