Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/alterna/public_html/config/ecran_securite.php on line 283
ALTERNATIVA PER POLLENÇA DÓNA SUPORT AL VERKAMI D'ONA MEDITERRÀNIA - Alternativa per Pollença

Arrel de la web > Notes de Premsa > ALTERNATIVA PER POLLENÇA DÓNA SUPORT AL VERKAMI D’ONA MEDITERRÀNIA

ALTERNATIVA PER POLLENÇA DÓNA SUPORT AL VERKAMI D’ONA MEDITERRÀNIA

dimarts 18 d'agost de 2015, per  Alternativa per Pollença

Al III Congrés d’Alternativa per Pollença vàrem decidir aportar 500 € al Verkami d’Ona Mediterrània.


Cada any, des d’Alternativa per Pollença dedicam una part del nostres doblers (ingressos que provenen dels sous dels regidors, subvencions i afiliacions) a col•lectius, lluites o projectes amb què ens identificam. Al Congrés del passat diumenge, vàrem decidir fer una aportació de 500 € al verkami d’Ona Mediterrània.
Ona Mediterrània és una ràdio mallorquina, plural, que ha estat l’altaveu dels moviments socials i de les entitats de la societat civil en el pitjor escenari possible –sense recursos i amb el Govern en contra– i que han fet programes i informatius gràcies a un bon grapat de professionals voluntaris i també gràcies a l’ajuda de socis i sòcies.
Amb el verkami amb el que col•laboram Ona Mediterrània vol recaptar fons per a comprar nous equipaments per a la ràdio; equipaments que permetin una millor qualitat sonora i que també possibilitin fer emissions exteriors per tal de cobrir actes a diferents territoris dels Països Catalans per als ciutadans de les Balears.

Pollença, 10 de juny de 2015

Segueix-nos a la xarxa

Facebook, alternativaper.pollenca @alternativa_per Bloc Urxella Subscripció RSS

Contacta amb nosaltres

Contacta