Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/alterna/public_html/config/ecran_securite.php on line 283
Afilia't a Alternativa - Alternativa per Pollença

Arrel de la web > Alternativa per Pollença > Afilia’t a Alternativa

Afilia’t a Alternativa

dimarts 18 de setembre de 2012, per  Alternativa per Pollença

PNG - 11.6 kB

Ha arribat el moment. Ara és l’hora. Ja hem demostrat les ganes i l’empenta que tenim. Fa uns anys vàrem sorgir del no res i ara podem dir que tenim un projecte sòlid, capaç de gestionar, il·lusionant, participatiu i transparent.

Un projecte on hi cap tothom, és més, on tothom és necessari. Per això és l’hora de fer el pas, de que la gent amb inquietuds, que té ganes de treballar pel poble, que no resta indiferent davant el "torpe" govern actual... de que tots plegats ens facem part del projecte Alternativa per Pollença, perquè totes les mans són necessàries.

Ajuda’ns a governar aquest poble, a endreçar-lo, a posar les coses al seu lloc i a desfer-nos de tant mal govern. Afilia’t a Alternativa per Pollença i junts construirem una Pollença millor.

Alternativa per Pollença funciona de forma Assembleària, on tothom pot dir la seva i cada persona equival a un vot, sense líders ni caps que s’imposin per sobre de ningú ni decideixin a les espatlles de tots. Un funcionament transparent, participatiu on tothom pot participar a la mesura de les seves posibilitats i de la seva voluntat. Una democràcia real per defugir de dirigismes, òrgans de poder interns i burocràcies absurdes que releguen als militants a simples cuotes. A Alternativa per Pollença tothom és important.

Així que no t’ho pensis més: AFILIA’T a ALTERNATIVA PER POLLENÇA

- Full d’afiliació.

Documents adjunts

Segueix-nos a la xarxa

Facebook, alternativaper.pollenca @alternativa_per Bloc Urxella Subscripció RSS

Contacta amb nosaltres

Contacta