Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/alterna/public_html/config/ecran_securite.php on line 283
Els nostres candidats - Alternativa per Pollença

Arrel de la web > Alternativa per Pollença > Els nostres candidats

Els nostres candidats

dilluns 16 de juliol de 2012, per  Alternativa per Pollença

MARINA LLOBERA

JPEG - 1.1 MB

31 anys, llicenciada en Filosofia i professora d’ensenyament secundari.
Vinculada de forma activa a l’assemblea d’Alternativa en els darrers tres anys, és la persona que en el segon Congrés del partit triàrem per encapçalar la llista a les properes eleccions municipals.
Acostumada a treballar en equip, a manejar assemblees i a cercar consensos per sumar, na Marina encapçalarà una candidatura de ruptura democràtica per trencar amb les formes i el fons entorn del què gira la política municipal a Pollença des de la recuperació de les institucions democràtiques.
Si li fem la pregunta ho té molt clar: et presentes a batllessa per governar el poble? “De cap manera. Me present per a què sigui el poble qui governi, sempre a partir d’unes bases de predomini del bé comú sobre l’individualisme, de la cooperació per sobre de l’enfrontament egoista, per rompre amb el clientelisme i promoure la participació política activa més enllà de les votacions cada quatre anys. Per intentar obrir vies d’economia social i de proximitat, i fomentar un teixit associatiu que dinamitzi una vida cultural excessivament institucionalitzada i buida”.

PERE JOSEP COLL TORRENDELL

JPEG - 82.6 kB

32 anys, llicenciat en història, treballador fix discontinu de Correus.
Després de passar pel col•legi Costa i Llobera i per l’IES Guillem Cifre de Colonya es va llicenciar en Història a la Universitat de les Illes Balears, on posteriorment també cursà el Certificat d’Aptitud Pedagògica. És autor del llibre L’Adelante, un periodic anticaciquil i d’esquerres. En distintes ocasions ha treballat com a becari per l’Ajuntament de Pollença (museu, excavacions al Pedret de Boquer, Història de Pollença. Segle XX., de Pere Salas,...) i actualment és treballador fixe discontinu de Correus.
Identificat amb els valors de l’esquerra ja de molt jove, ja fa una quants anys que en Pere Josep forma part de l’assemblea d’Alternativa, i el seu compromís durant aquest temps ha anat a més. Al ser proposat com a número dos va acceptar sense dubtar-ho ni un instant. A Alternativa estam ben segurs que serà un gran regidor i que pot aportar molt al nostre municipi.

ANTÒNIA CERDÀ

JPEG - 96.7 kB

31 anys, llicenciada en Filosofia, estudiant de doctorat
Llicenciada en Filosofia per la Universitat de les Illes Balears, cursà el Màster Evolució i Cognició Humana a la UIB. Actualment està cursant el Doctorat de Filosofia a la UIB amb el títol Les Dimensions Socials del Treball. Aquests darrers anys ha assistit a nombrosos congressos no tan sols de filosofia sinó també d’antropologia i sociologia ja que per estudiar el treball i les seves dimensions es necessita una visió amplia i multi disciplinar.
Compromesa amb els valors de l’esquerra transformadora i municipalista, fa anys que n’Antònia forma part de l’assemblea d’Alternativa per Pollença i, per la seva formació i capacitats, va ser proposada com a número tres de la llista. Proposta que no va dubtar ni un moment en acceptar. Estem segurs que aportarà moltes coses al municipi de Pollença com a regidora.

ANTONINA AMER CIFRE

JPEG - 88.8 kB

31 anys, llicenciada en Química, netejadora.
Nascuda a Pollença el 1983. Filla de Josep Amer i Esperanza Cifre, de mal nom "Bruieta" i de "Can Mas", coneguda simplement com Tonina. Llicenciada en Química per la Universitat de les Illes Balears. Durant els últims anys ha treballat en diferents empreses i a l’Ajuntament en l’àrea de Medi Ambient.
Na Tonina fa molt temps que està vinculada a Alternativa per Pollença. Des dels seus inicis ha estat la tresorera i en les dues darrers eleccions ha anat com a número 3 a la llista electoral. Tot i això no ha perdut ni les ganes de canvi ni l’empenta necessària per a produir-lo. Sempre disposada i treballant de valent s’ha guanyat des de sempre la confiança dels companys d’Alternativa. Estem segurs que serà una gran regidora i que té molt que aportar a aquest municipi.

JOAN CIFRE CERDÀ

JPEG - 93.8 kB

40 anys, llicenciat en Educació Física.
És el tercer de quatre germans, fill d’en Pedro de la Plana i na Francisca “Arrom”. És Llicenciat en Educació Física, sempre ha estat vinculat al bàsquet de Pollença. Paral•lelament ha treballat com a monitor d’estades i activitats extraescolars, socorrista, professor d’Educació física al Col•legi Ramón Llull d’Inca entre altres feines.
Persona molt implicada dins l’assemblea d’Alternativa, actualment és el nostre coordinador i a més és el responsable de la política esportiva d’Alternativa i com a tal ha elaborat les nostres propostes en aquest àmbit. Sempre preocupat per el bé comú és una persona que cerca el canvi des del consens i la feina constructiva. Sempre disponible per assumir les responsabilitats que calguin i de donar una passa enrere quan toca. Articulista habitual a Urxella, una bona manera de conèixer-lo millor és través dels seus articles.

LA RESTA DE LA LLISTA

JPEG - 61.2 kB

6- Miquel Sánchez
7-Nino Moreno
8-Rafel Morro
9-Toñi Valdivielso
10-Tana Villar
11-Ramon Cifre
12-Xesca Torandell
13- María José Carvajal
14-Joan Llompart
15-Joan Ramon Bosch
16-Maria Carmen Álvarez
17-Biel Perelló (Independent)
18-Cris Espí
19-Enrique Galindo
20-Pepe García


ELECCIONS DEL 2011

A les eleccions del 22 de maig de 2011 Alternativa per Pollença va presentar un equip de 20 persones com alternativa a anys de desgovern que han dut a Pollença a una situació límit, assolint uns molts bons resultats, amb 822 vots i dos regidors electes. La nostra presència a l’Ajuntament seguirà la línia d’eficàcia, seriositat i transparència que hem demostrat a la pasada legislatura. La política està plena de persones que l’únic que cerquen és tenir un càrrec i un sou. Per a nosaltres la política no és un tema de diners, prestigi, ni fotos. La política és una cosa molt seriosa, és la gestió del bé comú. I per això a Alternativa per Pollença no tenim polítics professionals sinó persones honrades i honestes que volen treballar per construir una Pollença millor.

1. PEPE GARCÍA SALVADOR

PNG - 83.8 kB

....BIOGRAFIA ALTERNATIVA
1968, un bon any. Neixen, entre d’altres, figures com Iñaki Urdangarin, Felipe de Borbón, Alejandro Sanz... Uns que arriben i d’altres que se’n van, li diem adéu a Martin Luther King. 1968, any de grans esdeveniments, mentre a França els estudiants es revoltaven, Stanley Kubrick dirigia 2001 odissea a l’espai. Mentre a Estats Units és assassinat Robert F. Kennedy, Nixon guanya les eleccions i el Papa Pau VI condemna l’ús dels anticonceptius.

Però hi ha dos esdeveniments d’especial rellevància. En primer lloc, Massiel guanya el festival d’Eurovisió a Londres amb el La, la, la. I en segon lloc, a la ciutat de Saragossa neix el nostre company Jose Luís Garcia, Pepe.

Segurament Pepe es va interessar per la política influenciat pel seu padrí, un històric socialista, miner que va participar a la revolució d’Astúries de 1934 i que va ser empresonat, aconseguí sortir per ser picapedrer de primera (difícil de substituir) i per que la seva dona va comprar una arma per tal de bescanviar-la per la seva llibertat.

Pepe va estudiar a la Universitat de Saragossa on és va llicenciar en Història.. Fou en aquells anys on Pepe va començar a ficar-se en política, essent un dels fundadors de la revista Riff-Raff i del K.A.R.I. (Kolectivo Alternativo Radical de Izquierdas) amb el qual va sortir elegit a les eleccions al consell escolar de la Universitat. Eren temps de vagues i lluites a les universitats.

Va aprovar les oposicions de professor de secundària a Mallorca el 1994 i el 1996 va venir a Pollença com a professor a l’I.E.S. Guillem Cifre de Colonya. Des del 1997 fins avui ha viscut al Port de Pollença.

Saragossà de naixement i pollencí de sentiment, les seves idees marxistes, de Karl i de Groucho com li agrada dir a ell, l’han portat a agafar el compromís polític de presentar-se com a cap de llista d’Alternativa per Pollença per segona vegada, i d’intentar mantenir el nivell de feina constant i seriosa que ha vengut fent aquests darrers anys des de l’oposició.

Pepe és un treballador incansable i una persona que quan es proposa una cosa fa que surti endavant, i ho ha demostrat amb la feina a l’Ajuntament, on ell tot sol ha treballat més i ha presentat més propostes que la resta de regidors de l’oposició, això sí, sempre comptant amb un gran equip, com és l’assemblea d’Alternativa per Pollença, al darrera. I és que durant aquests anys ha sigut capaç d’aglutinar tot un grup de gent de pensaments molt dispars dins la pròpia esquerra i que ara formem el projecte d’Alternativa a Pollença.

Molta feina feta l’avala, però les ganes i la il·lusió de fer d’aquest un poble millor, son la millor garantia de que farà tot el que estigui a la seva ma per realitzar-ho.

En Pepe és regidor electe de l’Ajuntament de Pollença.

2. MIQUEL SÁNCHEZ VIVES

JPEG - 25.9 kB

Nascut al 1965 al Port de Pollença. Estudis de Formació Profesional d’Informàtica, comptabilitat i electrònica
Des de l’any 1986 ha fet feina al sector turístic. Va ser membre del primer comité d’empresa del Hotel Boccaccio (Alcúdia) al 1997, per CC.OO. Un històric com en Manolo Cámara va dir "esto había sido poner una pica en Flandes" per les condicions laborals tan dolentes que hi havia.
Miquel ha fet feina i s’ha mogut també al mòn associatiu animalista i és un dels membres fundadors d’una de les associacions de les que ens podem sentir orgullosos a Pollença; "Amics del refugi d’animals de companyia de Pollença"

Miquel no tenia cap tipus de vinculació política fins que va conèixer un tal "Pepe García", el qui el va fer decidir entrar en la política municipal i ser uns dels impulsors i cofundador d’Alternativa per Pollença.

A nivell associatiu en aquests moments Miquel està intentant fer un grup de radioaficionats, l’altre seva gran curolla, tan de residents com de nouvinguts.

També ha realitzat petites col.laboracions amb Ràdio Pollença en temes de mitjans de comunicació audiovisuals. Ha fet i fa molta feina per aconseguir que a tot el municipi hi hagi una TDT completa i de qualitat, cosa que a la Cala Sant Vicenç de moment no s’ha aconseguit.
En Miquel és regidor electe de l’Ajuntament de Pollença.

3. TONINA AMER CIFRE

JPEG - 23.4 kB

Nascuda a Pollença el dia dels innocents, 28 de desembre, del 1983. Filla de Josep Amer i Esperanza Cifre, de mal nom "bruieta" i de "Ca’n Mas", coneguda simplement com Tonina. Després d’acabar els estudis primaris, secundaris i el batxillerat, na Tonina va estudiar farmàcia a la Universitat de Santiago de Compostela i actualment cursa la llicenciatura de Química a la Universitat de les Illes Balears. Repeteix com número tres a la llista electoral.
Durant cinc estius Tonina ha treballat com a becària de l’Àrea de Mediambient de l’Ajuntament de Pollença. Essent la responsable durant molts d’anys de l’exitós programa dels tassons de la Patrona.
Deu fer uns sis anys que n’Antonina va entrar a participar i formar part del projecte d’Alternativa per Pollença i ho va fer per la convicció de que les coses es poden fer d’una altre forma i que amb feina i honestedat es pot aconseguir una Pollença millor.
I ara, després d’anys de feina i participació, na Tonina ha decidit acceptar la petició unànime de l’assemblea i fer una passa endavant i presentar-se com a candidata a ser regidora per Alternativa per Pollença. Nosaltres estam segurs de que amb la seva preparació, empenta i ganes de fer feina, serà capaç de fer una molt bona gestió a l’Ajuntament.
Potser la seva història política i compromesa va començar molts anys abans d’ella néixer. El compromís polític i republicà del seu padrí i els seus germans, en Mateu, en Josep i en Martí Cifre Serra, "bruiets", va marcar el devenir de la seva família. Els tres germans foren agafats i empresonats per repartir propaganda republicana. El seu padrí, en Martí, que era l’únic que en xerrava, era el jove i sempre deia que no el van apallissar a Montision perquè van tenir un poc de capet i van veure que era un nin i no li van fer res, però amb els seus germans tancats, ell seguí repartint propaganda. Ho van passar molt malament. El padrí Josep -com l’anomena na Tonina- no en xerrava i el tio Mateu va desertar i se’n va anar a Alger. Després de la guerra va tornar però al final va desaparèixer.
Segurament el viure la repressió i l’inconformisme del seu padrí, que mai va callar la seva història, va marcar tant als pares de na Tonina -també inconformistes- i, sobre tot, a la pròpia Tonina, a la que el seu padrí contava les històries de la seva vida des de molt petita. Tal vegada ella no n’era conscient, però el seu esperit s’estava forjant.

4. RAMON CERDÀ CIFRE

JPEG - 19 kB

Pollença,1.977. De mal nom "Favet" o "Faveta" i "Blai" per part de mare (tot i que els joves el coneixen com a Ramon "Heavy"). És el major de tres germans. Treballador des dels 19 anys, actualment treballa d’instal·lador de llanterner i aire condicionat.
Possiblement el que més li agrada és la música, sobre tot el metall (d’aquí que any rere any peregrini a la "meca" del metall, Wacken). Amant dels animals, li agrada viatjar, l’excursionisme, el tennis i el busseig, així com la lectura i el cinema. I tampoc podem deixar de mencionar que li agrada la cuina, sobre tot l’asiàtica (d’això en poden donar fe els membres i amics d’Alternativa, que l’han vist sovint amb al davantal posat davant els fogons per preparar els nostres sopars-assemblea).
En Ramon és un home compromès amb la societat i sempre està disposat a donar una mà. Darrera d’aquest "melenudo" i de vestir poc convencional, s’hi troba un homenot de molta humanitat. Ja de ben jovenet va esser objector de consciència i va fer la prestació social substitutòria. Fa mes de tres anys que col·labora amb PRODIS i també és voluntari al servei d’oci multifuncional i participa fent tallers de cuina, acompanyant al teatre, fent acampades, etc. Actualment està molt engrescat amb el programa "BEST BUDDIES" per a la integració dels discapacitat a la societat. Per altre banda, en Ramon està afiliat en organitzacions ecologistes com Greenpeace, o associacions excursionistes, com és la secció de Muntanya del Club Pollença.
Políticament va entrar a formar part d’Alternativa per Pollença deu fer uns 6 o 7 anys. La seva sempre bona disposició ha fet que fos elegit com a secretari d’Alternativa per Pollença i que sigui una peça fonamental del partit. Igualment és membre del consorci de Radio Pollença per part d’Alternativa, i el nostre representant a la comissió de festes.
En definitiva una persona tot cor que vos engrescarà, perquè ell té clar que vol canviar un món que no l’hi agrada. Ell voldria canviar al model econòmic i fomentar la convivència i la tolerància, promocionar el turisme ecològic i un llarg etc.

5. CRISTINA ESPI SANCHÍS

JPEG - 26 kB

Nascuda a Picassent (València) el 1978.
Diplomada en Disseny Industrial per la Universitat Politècnica de València.
Erasmus a Londres (Middlesex University). Master en Disseny d’Interiors per la Elisava (Barcelona). Tres anys treballant com a dissenyadora a estudis de disseny gràfic, mobles (VASAMI, RAUXA DISSENY) i arquitectura.
Funcionaria des de 2007 per la Generalitat de Catalunya a l’especialitat de Tecnologia.
Traslladada a Pollença per voluntat pròpia des del 2008, on te la intenció de viure molts anys. Fa feina de professora a l’Institut del Port de Pollença. Des del primer moment s’ha implicat tant al poble com a l’assemblea. Forma part del Consell Escolar Municipal. És la dissenyadora del logo d’Alternativa per Pollença i és la nostra responsable de l’àrea d’educació i evidentment de tot el relacionat amb el disseny.
Cristina té preparació, il·lusió i ganes de fer feina de manera altruista pel poble coses molt necessàries a aquest moment.

La resta de la llista

JPEG - 152.9 kB

6. JOAN CIFRE CERDÀ
7. TOÑI VALDIVIELSO NAVARRO
8. PERE J. GARCIA. "Garci"
9. ANTÒNIA CERDÀ FIOL
10. JUAN ANTONIO ZAMORANO VILLALBA
11. CRISTÒFOL PLOMER CIFRE
12. MARI CARMEN ÁLVAREZ GARCÍA
13. TANA VILLAR LÁZARO
14. JOSEP PUJOL. "Pujol"
15. JOAN LLOMPART CERDÀ. "Corralet"
16. MARÍA DEL CARMEN PALMA
17. ENRIQUE GALINDO
18. JOAN RAMON BOSCH. "JRV" (independent)
19. BIEL J. PERELLO I COLL (independent)
20. ANNIKA REUTER

info portfolio

Segueix-nos a la xarxa

Facebook, alternativaper.pollenca @alternativa_per Bloc Urxella Subscripció RSS

Contacta amb nosaltres

Contacta