Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/alterna/public_html/config/ecran_securite.php on line 283
Mocions amb altres grups - Alternativa per Pollença

Arrel de la web > Institucional > Mocions amb altres grups

Mocions amb altres grups

dimarts 18 de setembre de 2012, per  Alternativa per Pollença

Mocions presentades per grups de l’oposició que hem signat

.

LEGISLATURA 2011-2015

Ple de setembre de 2014

- Moció presentada pels grups municipals PI, Alternativa, PSIB i MES (PSM+ER) en contra de la reforma de la LOREG(Llei electoral). Aprovada amb els vots a favor de PI, Alternativa, PSIB i MES i vots en contra de PP i UMP

Ple de maig de 2014
- Moció presentada pel grup municipal ERAM, A,PSOE i PSM-EN de suport a Jaume Sastre i a la vaga de fam per l’educació. Aprovada amb el vot en contra d’UMP, l’abstenció del PP i vot a favor de la resta de grups.

Ple de març de 2014
- Moció presentada pels grups municipals PSM-EN; A; PSOE i ERAM en defensa de la sanitat pública i l’Hospital Comarcal d’Inca. Aprovada per unanimitat

Ple de febrer de 2014
- Moció presentada pel grup municipal ERAM, Alternativa i Regidors no adscrits per a la gestió pública de la zona portuària del Port de Pollença i contra la privatització de Ports de les Illes Balears. Aprovada amb 9 vots a favor Alternativa, PSOE, UMP, PSM, Esquerra i no adscrits. 8 abstencions; PP, CiU i Lliga.

Ple de gener de 2014
- Moció presentada pels grups municipals PSM-EN, PSOE, A, ERAM i Regidors no adscrits de declaració dels símbols d’interès local i a favor de la llibertat d’expressió. Aprovada amb el vot en contra de David Alonso, abstenció de la resta de regidors del PP i UMP i vot a favor de la resta de grups.
- Moció presentada pels grups municipals PSM-EN, PSOE, A i ERAM en contra de la reforma de la llei de l’avortament i per un pla municipal a favor dels drets sexuals i reproductius. Aprovada amb els vots a favor de tots els regidors, excepte l’abstenció del regidor d’UMP.
- Moció presentada pels grups municipals ERAM, A, PSOE i PSM-EN de suport a Jaume March Serra i de rebuig a la política educativa del Govern de les Illes Balears.Vam fer una esmena mínima ja que quan vam registrar la moció només parlavam d’un expedient i ara cal parlar d’expedients. Aprovada amb l’abstenció dels regidors del PP i UMP i vot a favor de la resta de grups.

Ple de novembre de 2013
- Moció presentada per PSOE, Alternativa, PSM, Esquerra i regidors no adscrits de suport de l’Ajuntament a una educació de qualitat i contra l’aplicació del TIL i compromís dels representants municipals per defensar aquesta postura.Rebutjada en segona votació pel vot de qualitat batle: vots en contra de PP, Lliga i CiU. Abstenció d’UMP i vots a favor d’Alternativa, PSOE, PSM, Esquerra i no adscrits.
Ple de juny de 2013
- Moció d’urgència sobre la defensa del fondeig gratuït a la punta de l’Avançada presentada per Alternativa, PSOE, CiU, UMP, PSM, Esquerra i Tomeu Fuster . Aprovada amb els vots a favor d’Alternativa, PSOE,CiU, UMP, PSM, Esquerra i Tomeu Fuster i l’abstenció de PP i LLiga
- Moció presentada per PSM. CiU, Lliga, Alternativa i PSOE de rebuig a la implantació obligatòria del decret sobre el tractament integrat de llengües TIL als centres educatius. Aprovada amb els vots a favor de Lliga, Alternativa, PSOE, CiU, PSM, Esquerra i Tomeu Fuster i l’abstenció de PP i UMP

Ple de maig de 2013
- Moció presentada pels grups d’A; PSOE, PSM-EN, UMP i els dos regidors no adscrits relativa a la delegació de l’aprovació de les Bases de la contractació de la direcció artística del Festival 2013 de Pollença al Ple. Aprovada amb els vots a favor d’Alternativa, PSOE, UMP, PSM, Esquerra i No adscrits - en contra; PP, Lliga i CiU.

- Moció que hem signat tots els grups de l’oposició (excepte CiU) i ha estat presentada pel grup del PSM-EN relativa a la implantació de la zona verda d’aparcaments al Port de Pollença. Aprovada per unanimitat amb una esmena per estudiar el tema per implantar la zona verda al 2014.

Ple d’abril de 2013
- No vàrem signar mocions d’altres grups.

Ple de març de 2013
- Moció presentada pel grup municipal ERAM i signada per Alternativa en defensa de l’autonomia local. Aprovada per unanimitat.

Ple de febrer de 2013
- Moció presentada pel grup municipal PSM EN i signada per Alternativa d’adhessió de l’Ajuntament de Pollença a l’òrgan fundacional de la Xarxa de Municipis de les Illes Balears pel Ramon Llull. Aprovada amb l’abstenció del PP.

Ple d’octubre de 2012
- Moció presentada pels grups municipals PSOE; A; UMP i ERAM relativa a allargar la ruta de la Pedra en Sec fins a la Cala Sant Vicens. Aprovada per unanimitat.

Ple de setembre de 2012
- Moció presentada pels grups municipals PSM-EN; A; PSOE i UMP a favor del reciclatge i en contra de la incineració de residus fora de les Illes Balears. Aprovada amb l’abstenció del PP.

- Moció presentada pels grups municipals ERAM; A; PSOE i CiU a favor de suprimir els privilegis a la base militar del Port de Pollença . Aprovada amb l’abstenció d’UMP.

Ple de juliol de 2012
- No vàrem signar mocions d’altres grups.

Ple de juny de 2012
- Moció presentada pels grups municipals IB-Lliga, CiU, A, PSOE, PSM-EN, UMP I ERAM referente al transpost aeri. Aprovada per unanimitat.

Ple de maig de 2012
- Moció presentada pels grups municipals A; PSOE; CiU; PSM-EN i ERAM sobre la decisió del Govern de les Illes Balears de tancar l’Hospital General i l’Hospital Joan March, reduir els horaris d’atenció primària i privatitzar instal·lacions i serveis sanitaris públics. Aprovada amb les abstenció de PP i UMP.

- Moció presentada pels grups municipals A; PSOE; CiU; PSM-EN i ERAM sobre el Real Decret Llei de Mesures Urgents en matèria sanitària del Govern d’Espanya. Aprovada amb les abstenció de PP i UMP.

Ple d’abril de 2012
- Moció presentada pels grups municipals Alternativa; PSOE; CiU; PSM-EN i ERAM a favor de la plataforma per la llengua. Aprovada amb l’abstenció del PP.

- Moció presentada pels grups municipals A; PSOE; CiU; PSM-EN i ERAM relativa a la promoció de Pollença com a ubicació de rodatges cinematogràfics, televisius i de fotografia. Aprovada per unanimitat.

- Moció presentada pels grups municipals A; PSOE; CiU; PSM-EN i ERAM en contra de la pujada d’imposts, a favor de la corresponsabilitat fiscal i de més liquidat. Aprovada amb l’abstenció del PP.

- Moció presentada pels grups municipals A; PSOE; PSM-EN i ERAM contra les retallades en educació efectuades pel Govern de les Illes Balears. Aprovada amb l’abstenció del PP.

Ple de març de 2012
- No hi va haver mocions.

Ple de feber de 2012
- Moció d’Alternativa, PSOE, CiU, PSM-EN i ERAM per tal que IB3 torni emetre les pel•lícules i sèries en llengua catalana. Aprovada per unanimitat.
- Moció d’Alternativa, PSOE, CiU, PSM-EN i ERAM relativa a restituir els retalls de personal i serveis de l’Hospital Comarcal d’Inca. Aprovada per unanimitat.
- Moció d’Alternativa, PSOE, CiU, PSM-EN i ERAM amb motiu del 8 de març, dia internacional de la dona. Aprovada amb l’abstenció del PP.

Ple de gener de 2012
- Moció d’Alternativa, PSOE, CiU, UMP, PSM-EN i ERAM per l’aprofitament del centre multifuncional "Miquel Capllonch" del Port de Pollença. Aprovada per unanimitat.
- Moció d’Alternativa, PSOE, CiU, UMP, PSM-EN i ERAM per a la reestructuració del horaris del transport públic que comunica el municipi de Pollença interior i exteriorment. Aprovada per unanimitat.

Ple de novembre de 2011
- Moció d’Alternativa, PSOE, CiU, UMP, PSM-EN i ERAM en defensa del manteniment dels serveis públics essencials per garantir l’Estat del Benestar. Aprovada amb l’abstenció del PP i UMP.
- Moció presentada per tots els grups pel Dia internacional contra la Violència de Gènere. Aprovada per unanimitat.
- Moció d’Alternativa, PSOE, CiU, UMP, PSM-EN i ERAM per a la recuperació del conveni amb la Conselleria de Turisme del Govern de les Illes Balears. Aprovada per unanimitat.
- Moció d’Alternativa, PSOE, CiU, UMP, PSM-EN i ERAM a favor d’un finançament just i suficient pels ajuntaments. Aprovada per unanimitat.

Ple d’octubre de 2011
- Moció presentada per tots els grups de l’oposició relativa a millorar el model de finançament local i rebutjar l’espoli fiscal.
- Moció presentada per tots els grups de l’oposició relativa a demanar al Govern i Consell que paguin els deutes a les associacions pro discapacitats.

Ple de setembre de 2011
- Moció presentada per tots els grups de l’oposició relativa a la sol•licitud al Consell de Mallorca de modificació del reglament de cooperació municipal del Pla d’Obres i Serveis. Aprovada per unanimitat.
- Moció presentada per tots els grups de l’oposició en relació al Festival Internacional de Música de Pollença. Aprovada amb l’abstenció del PP.
- Moció presentada per tots els grups de l’oposició en relació al català com requisit d’accés a la funció pública. Aprovada amb l’abstenció del PP.
- Moció presentada per tots els grups de l’oposició relativa al manteniment del 100% dels Fons de Cooperació Local. Aprovada.

Ple de juliol de 2011
- Moció presentada per tots els grups de l’oposició de rebuig al tancament de ràdio i televisió Mallorca i reprovació a la Presidenta del Consell de Mallorca per aquest tancament. Aprovada amb l’abstenció del PP.

Documents adjunts

Segueix-nos a la xarxa

Facebook, alternativaper.pollenca @alternativa_per Bloc Urxella Subscripció RSS

Contacta amb nosaltres

Contacta