Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/alterna/public_html/config/ecran_securite.php on line 283
Mocions d'Alternativa - Alternativa per Pollença

Arrel de la web > Institucional > Mocions d’Alternativa

Mocions d’Alternativa

dimarts 18 de setembre de 2012, per  Alternativa per Pollença

Mocions presentades per Alternativa per Pollença

Ple de juliol de 2015
- Moció presentada pel grup polític municipal Alternativa per Pollença per una actuació d’urgència i un conveni al pavelló de l’IES Clara Hammerl. aprovada per 10 vots a favor (Alternativa, PP, Pi i Junts) i 6 abstencins (Tots i UMP).

LEGISLATURA 2011-2015.

Ple de març de 2015
- Moció presentada per Alternativa signada també per PSOE i PSM, per la declaració institucional contra el TTIP, no als tractats que destrueixen la democràcia. Aprovada amb els 6 vots a favor d’Alternativa, PSOE, PSM i Esquerra i 8 abstencions de PP, PI i UMP.

Ple de gener de 2015
- Moció presentada per Alternativa i amb una aportació del PSM demanant a l’Equip de Govern que procedís a la inscripció de tota infracció urbanística detectada en el registre de la propietat. Aprovada per unanimitat.

Ple d’octubre de 2014
- Moció presentada pel grup polític municipal A per instar a la consellera d’Educació del Govern de les Illes Balears a reprendre negociacions amb els comitès de vaga; cessament de càrrecs i assumpció de despeses ocasionades que la suspensió del TIL pugui ocasionar als centres que ho necessitin. Aprovada amb els vots a favor de tots els grups i l’abstenció del PP.
- Moció presentada pel grup polític municipal A de sol·licitud al Cap de la Demarcació de Costes en Illes Balears de l’estricte aplicació de la Llei de Costes en matèria d’infraccions i sancions respecte els fondejos il·legals i altres activitats nàutiques i de platja. Aprovada amb tots els vots a favor (16) excepte el del regidor d’UMP, i amb una esmena del PSM

Ple de setembre de 2014
- Moció presentada pel grup municipal Alternativa per Pollença relativa a la contractació municipal d’energia elèctrica 100% renovable. Aprovada amb els vots a favor d’Alternativa, PSIB, UMP i MES i l’abstenció de PP i PI.

Ple de juliol de 2014
- Moció presentada pel grup municipal Alternativa per Pollença dins la campanya de “Mallorca Sense Sang” de declarar Pollença municipi Antitaurí. Rebutjada amb els vots en contra de PP i UMP, abstenció del PI i vots a favor d’Alternativa, Més i PSIB

Ple de juny de 2014
- Moció presentada pel grup municipal Alternativa per Pollença sobre suspensió de licitació i informe jurídic (Costes).Rebutjada per 11 vots en contra PP-PI-UMP. 4 abstencions PSOE, PSM I Esquerra. 2 Vots a favor d’Alternativa.

- Moció presentada pel grup municipal Alternativa per Pollença sobre referèndum per la República i ús públic de Marivent.Esmenat a proposta de PSM i Esquerra el tercer punt de la moció, afegint:i en el cas de les nacions de l’Estat que ho decideixen puguin esdevenir repúbliques sobiranes. Rebutjada amb els vots en contra de PP i UMP, abstencions de PI i PSOE i vots a favor d’Alternativa, PSM i Esquerra.

Ple de maig de 2014
- Moció presentada pels grups municipals Alternativa per Pollença, PSM- EN i ERAM de definició participativa dels usos dels espais públics. Aprovada amb l’abstenció del PP i vot a favor de la resta de grups.

Ple d’abril de 2014
- Moció presentada pel grup municipal Alternativa per Pollença en relació a les amnisties urbanístiques impulsades pel Govern Bauzà. Rebutjada amb 7 vots en contra PP, Lliga i CiU, 1 abstenció UMP i 6 vots a favor; Alternativa, PSOE, PSM i Esquerra.

Ple de març de 2014
- Moció presentada pels grups municipals Alternativa per Pollença; PSM-EN i ERAM per a la devolució del “cèntim sanitari”. Aprovada per unanimitat.

Ple de febrer de 2014
- Moció presentada pels grups municipals Alternativa per Pollença, PSOE, ERAM i Regidors no adscrits per promoure els productes locals i de proximitat. També signada per UMP i PSM. Aprovada per unanimitat.

Ple de gener de 2014
- Moció presentada pel grup municipal Alternativa per Pollença d’inici expedient “acció de retorn” Rebutjada amb els vots en contra de PP-CiU-Lliga i UMP (9), vots a favor d’Alternativa (2) i abstenció de la resta.

Ple de setembre de 2013
- Moció presentada pels grups municipals PSOE; Alternativa per Pollença, Regidors no adscrits, ERAM i PSM-EN en relació al TIL. Esmenada retirant els punts 5 i 6, afegint un nou punt relatiu al compromís del batle de transmetre les peticions als seus companys i que es reuniria amb tot el que li demanés. Aprovada per 15 vots a favor i dues abstencions; UMP (el seu regidor, en Nadal Moragues va explicar que ell personalment estava a favor de la moció però el comitè d’UMP va votar abstenció) i en David Alonso (regidor del PP, el batle va donar llibertat de vot ).

Ple de juny de 2013
- Moció d’Alternativa per Pollença, PSOE, PSM i Esquerra en contra de l’avantprojecte de llei per a la racionalització i la sostenibilitat de l’administració local. Aprovada amb els vots a favor de Lliga, Alternativa, PSOE, CiU, PSM, Esquerra i Tomeu Fuster i abstenció de PP i UMP.

Ple de maig de 2013
- Moció d’Alternativa per Pollença relativa a abandonar la fumigació amb herbicides. Aprovada amb els vots a favor d’Alternativa, PSOE,PSM, Esquerra i no adscrits i l’abstenció de la resta. Hem acceptat l’esmena proposada per l’equip de govern per no tancar el termini de compliment de la mocio en un any i deixar-ho en progressivament amb el compromís de donar-nos els mitjans per fer feina a la moció

Ple d’abril de 2013
- Moció d’Alternativa per Pollença per a la delegació de la resolució dels expedients sancionadors en matèria urbanística al ple. Rebutjada amb els vots del PP, LLiga, CiU i UMP i el vot a favor de la resta de grups.

Ple de març de 2013
- Moció d’Alternativa per Pollença, per evitar els desnonaments a Pollença. Aprovada per unanimitat amb esmena i canvis a l’article 7.

Ple de febrer de 2013
- Moció d’Alternativa per Pollença, per la publicació de l’auditoria. Aprovada per unanimitat amb esmenes del Batle i CiU.

Ple de novembre de 2012
- Moció d’Alternativa per Pollença, per un Ajuntament no confessional. Rebutjada pels vots en contra del PP, CiU i UMP, abstenció d’en Martí Roca de la Lliga i vots a favor; Alternativa, PSOE, PSM, Esquerra i Malena Estrany i Tomeu Fuster de la Lliga.

Ple de octubre de 2012
- Moció d’Alternativa per Pollença, signada pel PSOE i ERAM de solidaritat i per minimitzar l’impacte de la retirada de la paga extra de Nadal. Aprovada amb els vots a favor dels partits de l’oposició, abstenció de la LLiga i vot en contra del PP.

Ple de setembre de 2012
- Moció d’Alternativa per Pollença per la recuperació de la xarxa de fonts. Aprovada amb l’abstenció de la LLiga.
- Moció d’Alternativa per Pollença, també signada pel PSOE i UMP, demanant l’obertura d’expedient sancionador als propietaris de l’antiga fàbrica de Ca’n Morató. Aprovada amb l’abstenció del PP.

Ple de juliol de 2012
- Moció d’Alternativa per Pollença per crear un Registre d’Empreses Reconegudes i Certificades, Aprovada. Va ser recolzada per PP, Lliga, PSOE, Esquerra, es varen abstindré PSM i CIU i rebutjada per UMP.
- Moció conjunta amb Esquerra i PSM i pel dret a manifestar-se i anul·lació de les multes. Aprovada amb el vot a favor de la Lliga, Alternativa, PSOE, CiU, PSM i Esquerra, abstenció del PP i vot en contra d’UMP.

Ple de juny de 2012
- Moció presentada pels grups municipals Alternativa per Pollença, PSOE, PSM-EN, i ERAM per a la supressió de la taxa de matrícula anual pels refugis de fauna. Aprovada per unanimitat.

Ple de maig de 2012
- Moció d’Alternativa per Pollença (signada també per PSOE,CiU, PSM i Esquerra) per l’obertura progresiva dels espais esportius de les escoles i IES Port de Pollença i la seva adaptació per aprofitar-les com espais públics fora de l’horari lectiu.

Ple d’abril de 2012
- Moció presentada pel grup municipal Alternativa per Pollença (signada també per PSOE; PSM-EN i ERAM) relativa a la creació d’una Comissió d’Avaluació i Seguiment de la Crisi. Aprovada per unanimitat.
- Moció presentada pels grups municipals Alternativa per Pollença (signada també per CiU i ERAM) relativa a la reobertura del Centre de Turisme Ornitològic de La Gola. Aprovada amb l’abstenció d’UMP.

Ple de març de 2012
- No hi va haver mocions.

Ple de feber de 2012
- Moció presentada pel grup municipal d’Alternativa per Pollença (signada també per PSOE; PSM-EN i ERAM) relativa al Pla Hidrològic de les Illes Balears. Retirada.

Ple de gener de 2012
- Moció d’Alternativa per Pollença (signada també per PSOE, PSM i ERAM) on demanam que el Ministeri de Medi Ambient i la Demarcació de Costes facin efectiva la Llei de Costes i facilitin l’accés públic a Cala Castell. Aprovada amb l’abstenció del PP, CxI i UMP.

Ple de novembre de 2011
- Aprovada la moció d’Alternativa per Pollença (signada també per PSOE, PSM i ERAM) on demanàvem realitzar i executar un pla de millora dels aparcaments existents al municipi: senyalització, informació, obertura de passos de vianants a la circumval•lació del Port de Pollença.

Ple d’octubre de 2011
- Moció presentada per tots els grups de l’oposició per declarar Pollença poble lliure de circs amb animals
- Moció presentada per tots els grups de l’oposició (a iniciativa del PSM i Alternativa) relativa a la inclusió de can Franc al catàleg de patrimoni.

Ple de setembre de 2011
- Moció presentada per tots els grups de l’oposició relativa a l’aprovació definitiva del catàleg de camins del municipi de Pollença. Aprovada per unanimitat.

Ple de juliol de 2011
- Moció presentada per tots els grups de l’oposició demanant la realització dels estudis previs per a l’elaboració d’un catàleg de llocs de feina del personal funcionari i laboral de l’Ajuntament de Pollença i dels organismes dependents del mateix. Aprovada per unanimitat.

Segueix-nos a la xarxa

Facebook, alternativaper.pollenca @alternativa_per Bloc Urxella Subscripció RSS

Contacta amb nosaltres

Contacta