Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/alterna/public_html/config/ecran_securite.php on line 283
Eixos d'actuació - Alternativa per Pollença

Arrel de la web > Alternativa per Pollença > Eixos d’actuació

Eixos d’actuació

dimarts 18 de setembre de 2012, per  Alternativa per Pollença

Les persones que s’identifiquen amb aquest projecte, descontents amb el model polític i social d’aquesta terra, i conscients de la necessitat de vertebrar una alternativa social des de la base, és comprometen a defensar un programa d’actuació basat en:

1. La participació ciutadana fonamentada en la informació, transparència i comunicació. Defensem un nou estil de governar, transparent i des de la humilitat. Perquè tothom és important, cal un govern per a tothom, a través d’una democràcia més participativa i elaborant les polítiques des de la proximitat als ciutadans. Volem una Pollença on la ciutadania estigui ben informada i pugui opinar i prendre decisions claus en la seva vida quotidiana.

2. La cohesió social: Ens marquem com a objectiu eliminar les diferents desigualtats que existeixen actualment al nostre municipi, ja siguin per motius econòmics, d’edat, de raça o de gènere. Cal una igualtat d’oportunitats real. Volem construir un municipi en què l’activitat econòmica es desenvolupi amb honestedat, sense oportunisme ni favoritismes.

3. La sostenibilitat: Volem dissenyar polítiques per al demà, pensant en les generacions futures, sense comprometre les seves necessitats i sense malmetre el medi ambient, amb respecte al medi natural, al patrimoni històric i cultural del poble.

4. La defensa dels interessos col·lectius i els espais públics. Defensem l’impuls econòmic de caràcter social que s’orienti a millorar la qualitat de vida dels ciutadans amb bons equipaments i serveis públics.

5. La defensa de la nostra identitat. Veim necessària la defensa d’aquells trets que ens identifiquen com a poble: la llengua, la història i la cultura popular, aprofundint en el seu coneixement i evitant que caiguin en especulacions i manipulacions. A més, aquests trets, lluny de representar un factor exclusiu, han d’esdevenir una eina al servei de la cohesió social abans esmentada.

Segueix-nos a la xarxa

Facebook, alternativaper.pollenca @alternativa_per Bloc Urxella Subscripció RSS

Contacta amb nosaltres

Contacta